Вчора жителям жителям Луганщини прислали повідомлення такого змісту - "З питань ЖКГ звертатися за номером: 050 169 ****. Москаль ". Про це повідомляє прес-служба глави Луганської ОДА.

Інформаційна зброя застосовується на жителях Луганщини не вперше. Раніше жителям населеного пунктка Щастя надсилали смс від різних операторів про зняття грошей з рахунку на потреби АТО.

Елементи пропагандистської атаки застосовувалися ще з часів Майдану. Така процедура неможлива без високоточного і новітнього обладнання.

Російські фахівці успішно застосовують інформаційні атаки проти жителів прифронтових зон з метою дестабілізувати населення, створити панічні настрої.

Читайте по темі: Проти жителів Щастя застосували психологічну зброю Майдану

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У прес-службі Геннадія Москаля відзначили, що його ім'я застосовується в таких атаках вперше, щоб дискредитувати українську владу.

Повідомлення жителям Станиці Луганській приходили з оператора Life.

"Особисто я такого повідомлення не отримувала, але родичі, які живуть на околиці говорили про це. Ми вже не знаємо, кому й у що вірити, намагаємося перевіряти інформацію. Оскільки ситуація саме в нашому населеному пункті складна, постійні обстріли, немає продовольства, то такі смс не найстрашніше, що може бути. Особисто у мене не викликало воно паніки і занепокоєння. ", - повідомила "Знай" місцева мешканка Оксана.