Голова Національного банку України Валерія Гонтарєва поскаржилася на те, як важко їй інколи займати свою посаду.

Про це чиновниця розповіла в інтерв'ю ресурсу WoMo.

"Торік 90% негативної згадки в пресі якраз було пов'язано з прізвищем Гонтарєва. Ви бачили, що відбувалося в парламенті під час моїх виступів, що відбувалося під стінами Нацбанку під час демонстрацій з похоронами, з трунами, з моїми портретами з чорними стрічками . Потім під стіни Нацбанку привезли гламурний люстратор - великий сміттєвий бак, пофарбований у золотий колір і оббитий хутром, на якому було написано, що в ньому є Wi-Fi. Коли я дуже втомлювалася, то іноді так і хотілося, щоб мене поклали в люстратор, і я б могла там відпочити ", - зазначила глава НБУ.

Читайте також: Президент не зобов'язаний продавати свою фабрику – Гонтарева

Також Гонтарєва додала, що важко переживає підвищену увагу преси.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Моє особисте життя розглядають під мікроскопом. Мої джинси, в яких я знаходжусь в аеропорту, книгу, яку я читаю, уггі, в яких я прийшла о шостій ранку на сніданок в Давосі. Я не прагнула цієї публічності, але це частина моєї сьогоднішньої роботи. Значить, треба звикати! " - підкреслила вона.