Офіційні зустрічі, які мали проходити в рамках робочого візиту президента України Петра Порошенка до Ізраїлю, скасовані через теракт.

Про це повідомляє "5 канал".

Вдень біля Храму Господнього в Єрусалимі мусульманин вдарив ножем трьох ізраїльських військових.

Інцидент стався за півгодини до зустрічі Порошенка з патріархом Теофілом.

До цього глава української держави виступив у Кнесеті - парламенті Ізраїлю. Президент заявив про масове порушення прав людини на підконтрольному терористам Донбасі та в анексованому Криму.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Зокрема Порошенко наголосив, що Росія й досі направляє на Донбас регулярні війська і найманців, а також забезпечує їх сучасним озброєнням. Варто зазначити, що Росія застосовує такі ж методи і в Сирії.

За словами нашого президента, Україна залишається опорою демократії на Сході Європи, як Ізраїль на Близькому Сході.

Читайте також: Дві людини загинули під час теракту біля синагоги в Тель-Авіві (фото)

Нагадаємо, раніше одинадцять людей, у тому числі півторарічна дитина і 65-річна жінка, отримали поранення в результаті наїзду автомобіля на зупинку в Єрусалимі.

У салоні машини правоохоронці знайшли сокиру і ніж. Охоронець і поліцейський, які перебували на місці інциденту, застрелили терориста.