Колишній одіозний депутат Ігор Марков побив голову громадської організації "Українці Москви" Віктора Гіржова.

За словами колишнього ведучого Антимайдану Юрія Кота, інцидент стався після запису програми "Право голосу" на російському телеканалі ТВЦ у Москві.
Приводом до побиття стало висловлена Гіржовим незгода з думкою Маркова щодо подій 2 травня в Одесі.

За словами очевидців, після закінчення ефіру на телеканалі в курилці Марков кулаком розбив губу Гіржову. Потім Марков разом з Котом побили чоловіка на вулиці, діставши його з автомобіля. Сам Кот описує те, що сталося такими словами:

"Потім, після програми, поки ми були в курилці, Ігор все-таки виконав обіцяне і з'їздив пару раз по нахабній пиці, розбивши йому губу ... Ми, георгієвці, всі вийшли на вулицю, щоб трохи охолонути і заспокоїтись ... І тут цей терпила, Гіржов, сідаючи в машину став викрикувати, що Маркову треба чекати "отвєтку". Ігор розкидав всіх, хто стояв на шляху між ним і машиною нациста (метрів 20 біг), злетів на капот, зістрибнув до дверей і намагався увірватися в салон, щоб покарати фашистську гадину за ці загрози. Я в цей час викорчував двері із зворотного боку і став витягати його на світ Божий для поговорити. Треба віддати належне, що цей слимак посилено тримався за свою мушлю. Але мені вдалося його все-таки протягти на половину з машини, після чого підскочив Ігор. Наші руху утрудняли працівники студії, які повисли на Ігореві і на мені. Але ... Пару раз дотягнутися вийшло ... Після чого дівчата з групи продакшн з жахливим вереском загородили собою машину цього фашиста і зробили все, щоб він поїхав ... "

Перед інцидентом Віктор Гіржов прямо сказав в ефірі, що трагедія 2 травня 2014 в Одесі сталася з вини проросійських демонстрантів, які першими відкрили вогонь по українській демонстрації, убивши двох чоловік і спровокувавши масові заворушення.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, в грудні 2014 року Міністерство внутрішніх справ України оголосило в розшук лідера партії "Родина" Ігоря Маркова.
Проросійський політик з Одеси підозрюється в хуліганствх з нанесенням тілесних ушкоджень. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 лет. Екс-депутат зник з поля зору правоохоронців 4 листопада 2014.