Саміт Україна - Європейський Союз відбудеться в адміністрації президента України в понеділок, 27 квітня. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Саміт розпочнеться о 12.00 із зустрічі тет-а-тет між президентом Європейської Ради Дональдом Туском, президентом Європейської Комісії Жан-Клодом Юнкером та президентом України Петром Порошенком у Будинку з химерами.

Після цього, о 13.00 відбудеться робочий обід, головною темою якого буде виконання Мінських домовленостей і регіональні питання.

Крім того, в саміті візьмуть участь представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки, віце-президент Європейської Комісії Федеріка Моґеріні і Європейський комісар з питань розширення і політики добросусідства Йоганнес Ган.

У представництві ЄС вже наголосили, що це буде перший саміт, який пройде в контексті нової Угоди про асоціацію, підписаної в червні 2014 року. Після саміту відбудеться міжнародна конференція реформ для України.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще