Петро Порошенко виступив на пленарному засіданні саміту Україна- ЄС. Глава держави зазначив, що для нього зараз головною метою є членство в Європейському союзі, на що спрямовані реформи і програма "Стратегія 2020" в країні.

Президент повідомив, що Україна протягом п'яти років виконає вимоги всіх міжнародних організацій.

"І ми амбітні в своїх планах і вірі, і саме тому декларуємо, що через 5 років ми повинні забезпечити ефективну імплементацію Угоди про асоціацію та досягти умов, необхідних для подачі заявки на членство в ЄС", - заявив Порошенко.

Читайте також: У столиці стартує саміт Україна-ЄС

У той же час глава держави зазначив, що Угода про асоціацію стала основою для коаліційного договору, який сформували в українському уряді, що забезпечує послідовність реформ. Петро Порошенко підкреслив, що громадські опитування підтвердили бажання і прагнення українців увійти в європейську співдружність держав.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще