Генеральна прокуратура відкрила кримінальне провадження стосовно депутата від партії "Опозиційний блок" Юлії Льовочкіної, а також колишніх депутатів-регіоналів Андрія Кравця та Юлії Ковалевської.

Про це йдеться у відповіді Генпрокуратури на запит депутата від "Блоку Петра Порошенка" Сергія Лещенка. Він його опублікував у своєму блозі на "Українській правді".

Нардеп повідомив, що після втечі Януковича, господинею резиденції в Межигір'ї була не його законна дружина, а Любов Полежай.

Він пише, що вона працювала офіціанткою в Кабінеті міністрів і обслуговувала Януковича за часів його роботи прем'єр-міністром. Після стала його співмешканкою і звільнилася з роботи приблизно в один час з ним.

"Але бути просто безробітної вона не могла, бо коханку Януковича оформили помічницею народного депутата від Партії регіонів Юлії Льовочкін - в штат Верховної Ради", - повідомив Лещенко.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

За повідомленням нардепа, Полежай як помічниця депутатів Юлії Льовочкіної, Андрія Кравця та Юлії Ковалевської, не виконувала ніяких функцій передбачених посадою.

Також він заявив, що трьом депутатам, які взяли в штат цих "фіктивних" робітниць і надавали їм державне забезпечення, інкримінують злочини за статтею Кримінального кодексу "розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем".