Нардеп Михайло Гаврилюк розповів буковинським журналістам про роботу у Верховній Раді. Похвалився, що на депутатську зарплату можна прожити, якщо розумно витрачати гроші. Додав, що мріє про вищу освіту, після якої піде працювати "трудовиком".

"На роботу їду на машині, яку в тимчасове користування дав друг із Василькова. Це "Жигулі", 15 модель. Але коли йому треба – друг забирає машину. У Києві я часто їжджу й у громадському транспорті – в метро. Люди звикли, що бачать мене щодня. Це раніше всі підходили, фотографувались, хотіли поговорити, зараз вже ніхто не мене не звертає уваги. І я можу їздити спокійно у громадському транспорті", - розказав козак телеканалу "Чернівецький промінь".

Материал по темі: Шрек і КОЗАК для Нацгвардіі (фото)

Михайло хоче здобути вищу освіту, але поки що не вирішив який саме профіль обрати.

"Можливо, я виберу трудове навчання, це близьке мені заняття, робитиму щось своїми руками і навчатиму цього й молодь. Наша ГО "Козацька звитяга" має багато ідей щодо того, як піклуватись про військових, котрі повернулись із АТО, та дітей. До прикладу, для молоді ми хочемо організувати табори, де займалися б патріотичним вихованням. У нас є багато планів, тільки не вистачає грошей", - розповів буковинець.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читайте також: Білоруські прикордонники обстріляли 20 українських вершників

Гаврилюк став відомий 22 січня 2014 року. Тоді на вул. Грушевського в Києві бійці спецзагону внутрішніх військ на морозі роздягли козака до шкарпеток. Оголеного майданівця піддавали тортурам та проводили з ним знущальну фото сесію. Цього дня температура в Києві була мінус 10 градусів. Відео знущань над Гаврилюком оприлюднив капітан міліції Антон Гусєв, який за свій вчинок поплатився кар'єрою i був змушений переховуватися у Польщі.