Виконувач обов'язків голови Держслужби з надзвичайних ситуацій Зорян Шкіряк взяв до Непалу свою подругу, Катерину Храмову. Про це стало відомо після публікації ролика "Операція "Евакуація" про те, як українські рятувальники полетіли за нашими громадянами в Непал.

Поїздку Зоряна Шкіряка в Непал експерти оцінюють в 6 мільйонів гривень. Вже йде п'ятий день, як Шкіряк знаходиться в Індії і не поспішає повертатися з врятованими українцями на батьківщину.

Зорян Шкіряк вже має двох дітей від першого шлюбу - Зореславу-Марію і Христину-Софію. Його колишня дружина поїхала за кордон і вдруге вийшла заміж. Стосунки з інструктором з йоги Катериною Храмовою офіційно Шкіряк не коментує.

Читайте також: Президент вислав літак до Непалу за українцями

Раніше повідомлялося, що в Непалі під лавиною, яка зійшла під час масштабного землетрусу, рятувальники виявили щонайменше 100 тіл загиблих.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще