Угорщина готова підтримати посилення санкцій проти Росії у разі зриву мінських угод і ескалації ситуації на Донбасі. Про це заявив посол Угорщини в Україні Ерно Кешкень.

"У разі якщо, не дай Бог, ситуація на сході погіршиться, ми готові розглянути можливість їх посилювання. Угорщина ні в якому разі не планує піти від санкцій. Всі подібні розмови є пропагандою, елементом гібридної війни", - зазначив посол.

При цьому він підкреслив, що введені проти Росії санкції дуже вдарили по Угорщині, оскільки РФ є одним з основних торговельних партнерів цієї країни.

Читайте також: Італія вимагає автономії для Донбасу

У той же час посол вважає можливим зняти з Росії санкції у разі виконання мінських угод.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ми тому і підтримуємо виконання мінського договору. Ми вважаємо, що тільки мирним шляхом можна вирішити це питання. Якщо в цій сфері будуть просування, потім з РФ можна буде зняти санкції. Ми сподіваємося, що це буде. Якщо ситуація поліпшується, то чому б і ні? " - зазначив дипломат.