Три гектари острова у пристоличній Кончі-Заспі захопила родина колишнього адміністратора Януковича Сергія Льовочкіна. Сьогодні скандальним будівництвом зацікавився Обухівський райвідділ міліції. Про це повідомив депутат Сергій Лещенко.

"Льовочкін оформив у власність своєї родини острів. Сталося це вже після зміни влади", - стверджує журналіст і депутат.

Сергій Льовочкін живе в одному з найперших елітних селищ в Україні. Навпроти його будинку розташований малий острів, до якого від ділянки Льовочкіна був перекинутий місток. Малий острів, за словами Сергія Лещенка, межує з великим островом. Саме на нього накинув оком олігарх.

"Водний кодекс України забороняє на островах здійснювати будівництво. В Державному реєстрі майнових прав власницею ділянки на острові зазначена рідна сестра Льовочкіна - Юлія.Зареєстровано цю ділянку на неї було 13 травня 2014 року", - пояснює Лещенко.

Раніше депутат Юрій Луценко за допомогою дрона, котрий тестували для АТО, відзняв відео грандіозного будівництва, назвавши його новим Межигір'ям.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

З запитом Сергій Лещенко звернувся до прокуратури Київської області. За фактом незаконної забудови зареєстровано кримінальне провадження. Його веде Обухівський райвідділ міліції.