Колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, якого після відставки досить довго не помічали на людях, сьогодні можна було зустріти у храмі. св. Миколая на Аскольдовій могилі. Саме тут Яценюк із родиною освячував великодню паску. Про це пишуть Сomments.ua.

Яценюк прибув у храм в супроводі дружини та двох доньок – Софії та Христини. Одягнений Яценюк був в білу вишиванку та джинси, а його дружина обрала сукню світлого пастельного відтінку та доволі масивне намисто в етнічному стилі. Обидві доньки Яценюка також були у вишиванках. Для посвяти у храм родина принесла відразу два великодні кошики.

Читати також: Порошенко частіше Януковича саджає за політичні погляди

Очевидці стверджують, що Яценюк виглядав усміхненим, радо зі всіма вітався та поздоровляв киян із Великоднем.

Нагадаємо, більшість експертів переконані, що Яценюк продовжить свою кар'єру в якості політика, навіть незважаючи на дуже низький рейтинг.

Популярні новини зараз
Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще