Координатор групи зі звільнення військовополонених "Патріот"Олег Котенко вважає, що Надія Савченко має пройти психологічну реабілітацію та добре відпочити перед тим, як стрімголов йти в політику. Зараз Савченко заважатимуть надмірна емоційність, хоча саме її стійкість на допитах засвідчує про здатність приймати складні рішення.

" Про те, що вона може стабільно своїм характером управляти, говорить вже той факт, що вона не зламалася на допитах, що при необхідності вона починала голодування. Тобто, я думаю, що у неї є психологія такого бійця. З іншого боку, їй не можна зараз йти в політичний вир життя, потрібно пройти психотерапію, банально відпочити. ", - повідомив експерт.

Читати також: Повернення Савченко наблизить дострокові вибори

Котенко переконаний, що Савченко також доцільно пройти курси політичних лідерів, беручи уроки в західних експертів, щоб приймати в майбутньому рішення самостійно.

"Я б в цілому дав рекомендації перед тим, як зануритися в політику, пройти курси для політичних лідерів, можливо, навіть десь на Заході, щоб було менше небезпеки того, що за неї будуть приймати рішення штабні політтехнологи або аналітики. У неї є великий потенціал, проте просто так політиками не стають. І політична реальність брудніша і менш однозначна, ніж та ж військова ситуація і кризові ситуації, в яких Савченко звикла бути.", - повідомив Котенко під час інтерв'ю виданню "Голос столиці".

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Нагадаємо, відразу після прибуття в Україні Надія Савченко зробила декілька політичних заяв, серед яких вона акцентувала, що герої "мають бути у Верховній Раді".