Генеральна прокуратура готується оголосити підозру ще низці можновладців. У відомстві планують внести на розгляд парламенту подання про зняття недоторканості ще з чотирьох народних депутатів.

Про це в ефірі програми "Шустер Live" заявив заступник начальника головного управління ГПУ Павло Жебрівський.Він додав, що це мають зробити приблизно за 10 днів.

Вже, за його словами, оголосили підозру трьом суддям.

Читайте також: Шокін вніс подання про позбавлення недоторканності Клюєва

Жебрівський також зазначив, що підозру оголосять і представникам Кабінету міністрів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Як відомо, раніше лідер фракції БПП Юрій Луценко заявив, що у Генпрокуратурі є подання на зняття недоторканості з 7 депутатів.

Перший заступник генпрокурора Володимир Гузир, своєю чергою заявив, що не формував подання на зняття недоторканності з 7 народних депутатів.

Нагадаємо, на цьому тижні генеральний прокурор Віктор Шокін вніс до Верховної Ради подання про дозвіл на притягнення до відповідальності нардепів Сергія Мельничука та Сергія Клюєва. Мельничуку закидають створенні злочинної організації. Йому може загрожувати довічне ув'язнення. Клюєва пыдозрюють у шахрайстві. В зв'язку з цим він може сісти за грати на 10 років.