У двох російських спецназівців, захоплених напередодні в полон при штурмі міста Щастя, виявили новітню російську зброю. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці народний депутат Борис Філатов з посиланням на харківських бійців.

"Ви в курсі, що наші піхотинці забрали у акторів львівського драмтеатру, які грали луганських міліціонерів з ополчення, безшумні автомати "Вал"? Завтра будуть нові ексклюзивні подробиці" - іронізує політик.

Зараз у російських ЗМІ, уточнив Філатов, полонених спецназівців представляють як акторів львівського драмтеатру, які зіграли для фейкового ролика.

Читайте також: Спійманих російських диверсантів прооперували і допитали

"Вал" - безшумний автомат, розроблений у другій половині 1980-х років, який перебуває на озброєнні підрозділів спеціального призначення Росії. Він призначений для спеціальних підрозділів органів державної безпеки і внутрішніх справ.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 16 травня в Щасті відбувся бій, в результаті якого були поранені троє українських бійців та вбиті троє російських військових. Двоє російських офіцери потрапили в полон. Це - сержант Олександр Анатолійович Александров і капітан Євген Володимирович Єрофеєв. Обидва зізналися в тому, что вони служать за контрактом у російських спецвійськах.