У Святогірську в готелі Roche Royal відбувається закрита зустріч голів адміністрацій міст Донецької області. Вона носить секретний характер, журналістів не пускають, а порядок денний - не розголошують.

Про це пише LB.UA.

На зустріч також прибув мер окупованої Горлівки Євген Клеп, який був у полоні бойовиків "ДНР". А із Києва приїхали деякі депутати Верховної Ради.

Зокрема, вчора на зустрічі був нардеп Сергій Тарута - екс-голова Донецької обласної державної адміністрації.

Читайте також: Україну поділять на повіти і громади

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Міський голова Донецька Олександр Лук'янченко розповів, що на зустрічі говорили про можливі шляхи врегулювання конфлікту на Донбасі.

За його словами, розглядали приклад Північної Ірландії як можливу модель вирішення конфлікту на Донбасі. Докладний коментар він давати відмовився.

Нагадаємо, влітку минулого року Олександр Лук'янченко покинув Донецьк і перебрався до Києва. Він скаржився на погрози й ультиматуми з боку бойовиків і заявляв, що не може залишатися в місті.

13 листопада 2014 року "регіонал" та депутат Донецької міськради Ігор Мартинов оголосив себе мером Донецька замість Лук'янченка. Нині Мартинов фігурує у низці кримінальних проваджень.

Згідно з програмою зустрічі, сьогодні учасники заходу зустрінуться із представниками силових відомств.