Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков призначив службове розслідування щодо виконувача обов'язків начальника ДАІ Олександра Єршова. Про це Аваков написав на своїй сторінці в Facebook.

"Інформую. Щойно від мене вийшов в.о. начальника ДАІ України О.О.Єршов. Він подав рапорт про відставку, який був мною задоволений. За фактами питань, порушених у пресі останнім часом - призначене службове розслідування", - йдеться в повідомленні.

Раніше були оприлюднені факти про автопарк з елітних автомобілів сім'ї Єршова, а також про відпочинок його дочок.

Зокрема повідомлялося, що у всіх членів сім'ї Єршова, включно з матір'ю і братом, є елітні автомобілі загальною вартістю до півмільйона доларів, а мотоцикл самого даїшника в базі зазначений як КамАЗ.

При цьому в декларації за 2013 йдеться про те, що ні в Олександра Єршова, ні у членів його сім'ї немає у власності ні земельних ділянок, ні будинків. Сам він заробляв близько 12 тисяч гривень на місяць і володіє автомобілем Toyota Land Cruiser. Декларацію про доходи чиновника за 2014 в ДАІ надавати відмовилися.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Єршов був призначений начальником ДАІ 4 квітня після відставки Анатолія Сіренка після скандалу у відомстві, коли провели ряд обшуків і затримань в ДАІ столиці. Був затриманий начальник відділу організації реєстраційно-екзаменаційної роботи УДАІ підполковник міліції Микола Жебель. Крім того, начальник ДАІ Києва полковник міліції Микола Макаренко, підозрюваний як організатор злочинної групи, "несанкціоновано залишив територію країни в напрямку Білорусі", він у розшуку.

Читайте також: Донька головного даїшника їздить на "Ренж Ровері" й приятелює з Періс Хілтон

Прокуратура Києва повідомила, що в ході обшуків у двох керівників столичного УДАІ вилучені більше 3 мільйонів гривень, значна сума валюти, елітні годинник, коштовності, вогнепальна зброя та боєприпаси.

Раніше Єршов очолював ДАІ Харківської області.