Колишній заступник Генерального прокурора України Віталій Касько в прямому ефірі Шустер LIVE розповів про те, як в Україні влада грається в опозицію.

"У мене складається враження, що ті ж самі обличчя 25 років перебувають і у владі, і в опозиції. Я за родом роботи часто зустрічаюсь з послами іноземних держав і перше питання, яке вони мені задають: "А поясніть, чим відрізняється партія "А" від партії "Б"?". А нічим", - повідомив Касько.

Читати також: Повноцінна війна в Україні почнеться через рік

На думку Каська, політичні партії перетворилисьна передвиборчі проекти, які створюють для лобіювання інтересів українських олігархів, а не для відстоювання інтересів простих українців. Тому партії, які створюються сьогодні, діюча влада дуже боїться, бо вони можуть стати дійсно реальною опозицією.

"І одні, і другі обіцяють скільки років скасувати депутатську недоторканість і не виконують. І одні і другі обіцяють боротися з корупцією, змінити суди і прокуратуру, а як тільки приходять до влади, цього не роблять. Відповідь дуже проста, чому так відбувається: тому що всі ці партії є нічим іншим, як передвиборчими проектами, щоб слухати не український народ, а тих людей, які їх профінансували. Якщо ці люди вважаються вищою лігою української політики, то мабуть їм варто змінити вид спорту і піти в іншу галузь", - повідомив Касько.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялось, шо Сергій Лещенко створив власну політсилу в Україні на противагу реваршу "лівих" сил .