Естонія повинна підтримати громадян України та надати їм будь-яку допомогу. Про це заявив прем'єр-міністр Естонії Тааві Рийвас.

"Ми маємо зробити все, щоб підтримати українців. Будь то економічна допомога, прийняття біженців або політична підтримка в міжнародних організаціях – наша роль завжди має бути активною, а спина – прямою", – заявив глава уряду країни.

За його словами, зараз "війну затівають лише проти тих країн, які слабкі і у яких відсутнє бажання оборонятися".

"Ми мусимо запровадити і підтримати курс держоборони в школах, курси оборони для всіх бажаючих, компенсацію зарплати для резервістів. Ми будемо намагатися втілити все це в життя", – додав прем'єр і підкреслив, що "світ навколо нас не буде захищеним, якщо ми самі не будемо над цим працювати".

Читайте також: Потяги Росія-Естонія припиняють курсувати через напругу між країнами

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше президент Естонії Тоомас Ільвес закликав Європейський Союз розробити запасний план по Росії, крім діючих санкцій.