Депутати Дніпропетровської обласної ради підтримали звернення Верховної ради України до міжнародних організацій та парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором, а "ДНР" та "ЛНР" - терористичними організаціями. Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської ОДА.

"За" таке рішення проголосували 92 зі 103 депутатів.

"Cьогодні депутати підтримали свої громади й офіційно заявили "Росія — країна-агресор". Вона розпалює ворожнечу всередині нашої країни. Через неї гинуть наші герої. Це рішення ще раз засвідчило, що Дніпропетровщина — центр патріотизму", — сказав з цього приводу голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

Читайте також: Україна припинила військово-технічну співпрацю з Росією

Нагадаємо, 1 травня депутати Каховської міської ради підтримали звернення Верховної Ради до світової спільноти щодо визнання Росії країною-агресором. За таке ж рішення 29 квітня проголосували і обласні депутати Херсонщини.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще