Російський президент Володимир Путін заявив, що Україна "переходить до практики терору". Таким чином російський лідер прокоментував повідомлення ФСБ, яка звинуватила українську розвідку в підготовці теракту в Криму, повідомляє "Медуза".

Путін звинуватив керівництво України в тому, що воно намагається спровокувати конфлікт, щоб відвернути увагу народу "від тяжкого становища економіки України, від тяжкого становища значної кількості громадян країни".

Лідер країни-агресора зазначив, що в результаті бойових дій в Криму загинули двоє росіян, приплівши до цього ще й замах на лідера ЛНР Ігоря Плотницького .

"Ми, безумовно, повз такі речі проходити не будемо", - пригрозив російський президент.

Як повідомляв сайт znaj.ua,, в російському ФСБ сьогодні заявили, що нібито відвернули вчинення в Криму терористичних актів, підготовлених Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України, об'єктами яких були критично важливі елементи інфраструктури і життєзабезпечення півострова.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще