Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив про звільнення начальника Головного управління МВС у місті Києві. Він потрапив під люстрацію.

Про це прем'єр заявив під час години запитань до уряду в п'ятницю у залі парламенту.

"Сьогодні звільнений начальник київської міліції, який попав під люстрацію і так само у всіх правоохороннних органах країни і державної служби проводиться щоденне перевірки кадрів", - зазначив Яценюк.

Прем'єр також закликав народних депутатів підтримати позицію Міністерства юстиції та продовжити процес очищення влади.

Читайте також: Олені Лукаш повідомили про підозру

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Генерал-майор Олександр Терещук очолював ГУМВС України в місті Києві з 22 липня минулого року.

Раніше видання "Наші гроші" повідомило, що Терещук побудував триповерховий особняк на землі, яка заарештована за підозрою в незаконному виділенні. Раніше вона належала радгоспу "Совки", але у 2007 році Київрада під керівництвом Леоніда Черновецького забрала її собі через суд. У 2010 році Служба безпеки України, а згодом і прокуратура заарештувала земельні ділянки за підозрою у незаконному виділенні. Арешти з землі, де в тому числі стоїть будинок міліцейського чиновника, досі не зняті.

Терещук, у свою чергу заявив, що має всі необхідні акти і документи на землю, а будівництво його будинку повністю законне.