Голова фракції "зелених" у Європарламенті Ребекка Хармс розповіла про те, що президент Росії Володимир Путін незабаром стане аутсайдером у світовій політиці. Про це вона сказала в день саміту в інтерв'ю радіостанції Deutschlandfunk.

"Президент Путін, запланувавши і здійснивши військову окупацію і анексію Криму, порушив європейський світопорядок і вийшов за рамки міжнародного права", - заявила європолітик.

Також президента Росії не запросили на Саміт G7, що має стати сигналом для політичних еліт, на думку жінки.

Матеріал по темі: Обама перед початком G7 випив пива з баварцями (фото)

Нагадаємо, що Росію виключили з неформального клубу найбільш промислово розвинених країн світу G8 в березні 2014 після анексії Криму. На цьому саміті, який триватиме два дні в Баварії, одними з важливих тем порядку денного стануть криза в Україні та відносини з Росією.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще