Президент Росії Володимир Путін підписав указ про присвоєння чину державного радника юстиції 3 класу Наталії Поклонській - нелегітимному прокурору Криму.

Про це повідомляє "Гордон".

Такий чин, за законодавством, відповідає військовому званню генерал-майора.

Тим же указом начальнику Головного оперуправління - заступнику начальника Генштабу ЗС РФ Андрію Картаполову та начальнику штабу Південного військового округу РФ Андрію Сердюкову присвоїли звання генерал-полковника.

Читайте також: Кримська "няша" втомилася від милого образу

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін призначив Наталію Поклонську "прокурором" анексованого Росією Криму 2 травня 2014. А у цьому році Європейський союз заборонив "прокурору" Криму в'їзд на територію ЄС.

Наприкінці травня, так звана глава прокуратури Криму Наталія Поклонська загрожувала кримінальним покаранням організаторам Євромайдану. За її словами, прокуратура встановила імена та прізвища всіх активістів на півострові.

"Імена всіх цих людей поки що розголошуватися не будуть в інтересах слідства, але у Слідчого комітету велика доказова база їх провини. Серед командирів Майдану є як кримчани, так і жителі України", - написала вона на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, ці люди звинувачуються в тому, що "віддавали незаконні накази атакувати з ланцюгами, палицями і "коктейлями Молотова" співробітників Беркута.