Колишній керівник державної компанії з експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення "Укрспецекспорт" Сергій Бондарчук перебуває в міжнародному розшуку. Інформація про його розшук вже з'явилася на офіційному сайті Інтерполу.

У пошуковій картці присутня інформація про розшукуваного, зокрема, вік і місце народження.

У всеукраїнський розшук Бондарчука оголосили в лютому. Про це заявило міністерство внутрішніх справ. Його підозрюють у привласненні та розтраті державного майна в особливо великих розмірах.

21 січня військова прокуратура повідомила йому про підозру у заволодінні $ 7,4 млн коштів державної компанії.

За клопотанням слідчого суд наклав арешт на майно підозрюваного: 10 млн доларів в одному з українських банків і 2 автомобілі Range Rover загальною вартістю понад 2 млн гривень.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Читайте також: Генпрокуратура оголосила у розшук екс-командувача Внутрішніх військ

Також в розшук оголосили колишнього прокурора Київської області Володимир Бабенка за підозрою у незаконному звільненні з-під варти засудженого за вбивство екс-депутата Верховної Ради Віктора Лозінського.