Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв відреагував на фразу президента Петра Порошенка про російський кредит Віктору Януковичу. Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook.

"Якщо 3 мільярди суверенної позики, отриманої Україною у Росії, на думку Порошенка, - хабар, то мільярди, про які домовляються керівники України з МВФ, - це організація масштабного злодійства", - написав Медведєв.

Вчора Петро Порошенко заявив про те, що Росія спеціально перед підписанням Угоди про асоціацію між Україною та ЄС дала екс-президенту Януковичу кредит, щоб запобігти цьому.

Матеріал по темі: З Путіним судитимуться за приховування смертей на Донбасі

"На мою особисту думку, це був хабар. Але я думаю, що Україна буде демонструвати відповідальність у цьому питанні", - відповів Порошенко на запитання про те, чи буде Україна повертати Росії ці гроші.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що під час президентства Віктора Януковича геополітичний курс коливався від Митного союзу до євроінтеграції. У підсумку Янукович не підписав угоду з європейськими країнами, чим викликав масові протести на Майдані.