Підтримали законопроект лише 143 депутати.

Документ на розгляд парламенту вніс народний депутат від "Народного фронту" Сергій Пашинський. Він назвав таке голосування "ганьбою парламенту" і "викликом існування коаліції".

Про це повідомляє "Українська правда".

Міноборони та Нацгвардія мали отримати право укладати договори з держпідприємством "Укртранснафтопродукт", на балансі якого наразі перебуває пальне, про постачання "нафтопродуктів. Вони виступають речовими доказами, що піддаються швидкому псуванню, в кримінальних провадженнях".

Читайте також: Є домовленість, що Єфремова не посадять - Казанський

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Пашинський наголосив, що вплив олігархів на депутатів залишається значним запропонував повернутися до цього питання у вівторок. Після цього Пашинський заявив, що фракція "Народного фронту" через це покидає сесійну залу.

Віктор Чумак, депутат від Блоку Петра Порошенка, запропонував створити тимчасову слідчу комісію перед прийняттям таких рішень. Вона повинна перевірити, чи існують ці нафтопродукти взагалі, а потім вже приймати рішення про передачу їх армії.