Справу екс-регіонала Олександра Єфремова, якого звинувачують в організації сепаратистського руху на Донбасі, збираються "злити" в суді.

Про це повідомляє журналіст Денис Казанський.

"За моєю інформацією Єфремова не посадять, і вже досягнута така домовленість. Справу готуються злити в суді. Після цього відбудеться його повернення в політику", — зазначив він.

За його словами, люди Єфремова змушують бюджетників на Луганщині вступати в організацію "Мир Луганщині" в обмін на їжу.

"Швидше за все, організація стане основою майбутньої партії, яка візьме участь у місцевих "виборах" і стане "партією влади" в "ЛНР", - зазначає Казанський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Азаров і Клюєв створюють нову партію в Україні

Також журналіст наголошує, якщо "ЛНР" ввійде на правах автономії до складу України, то партія Єфремова братиме участь у всеукраїнських виборах.

Нагадаємо, Єфремова підозрюють у зловживанні службовим становищем та у висловлюваннях, спрямованих на розпалювання національної ворожнечі, які призвели до загибелі людей.