Народний депутат Антон Геращенко показав роздруківку SMS-листування із телефону голови Апеляційного суду Києва Антона Чернушенка.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Антон Чернушенко хотів жити престижно і багато, забезпечити своїх трьох дітей житлом, престижними автомобілями, хорошою освітою, відпочинком. Усім тим, чого хоче кожна людина",- пише він.

На роздруківці видно, що суддя підробляв матеріали для справ.

"У деяких смс прямо зазначені прізвища фігурантів справ, в деяких номери судових проваджень з державного реєстру судових рішень та рекомендації, що потрібно зробити: "випустити на домашній арешт", "зменшити заставу з 30 мільйонів до 500 тисяч", "відкласти справу" і так далі", - пише Геращенко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Матеріал по темі: Голова Апеляційного суду намагався сховати 6 тисяч доларів у мантії (відео)

Нагадаємо, що вчора Генпрокуратура надала Верховній Раді матріали, щоб депутати зняли з Чернушенка суддівську недоторканість. СБУ провела обшук в його кабінеті, під час якого суддя намагався сховати 6,5 тисяч доларів у мантії. Пізніше він повідомив, що планував витратити ці кошти на стоматолога.