За минулу добу бойовики незаконних "республік" 53 рази обстріляли позиції українських підрозділів за допомогою важкого озброєння.

Про це повідомили у прес-центрі АТО.

"Вночі з окупованого Донецька по наших позиціях біля Пісків та Новгородського бойовики активно били з мінометів калібру 120 та 82 мм. Зафіксовано, зокрема, використання злочинцями запалювальних мін. На Артемівському напрямку важкі міномети та гранатомети кремлівських посіпак гатили по Ленінському, Кіровому, Лозовому, Луганському та Майорську", — йдеться у повідомленні.

Стосовно ситуації на Луганщині: поблизу Станиці Луганської та Новотошківського на позиціях воїнів АТО вибухали 120-мм міни та гранати. Станицю Луганську також обстріляли із зенітних установок.

Читайте також: Усі цивільні залишили Широкине – ОБСЄ

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В штабі додають, що найбільш активні бойові дії розвернулися на підступах до Маріуполя.

"З різноманітного озброєння декілька разів було обстріляно Широкине. А близько опівночі зі 122-мм гаубиць та переносних версій РСЗО "Град" кремлівські найманці вдарили по Бердянському", — повідомили у прес-центрі.

Також українське командування інформує, що завдяки діям українських воїнів спроби терористів атакувати залишаються марними.