Росія продовжує втручатися у внутрішні справи України. Цього разу Кремль вимагає, щоб Київ погоджував децентралізацію з терористами.

Цю заяву зробив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков. Москва не задоволена тим, що український уряд не проводить переговори з бойовиками з децентралізації. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Наскільки я розумію, якихось контактів між Києвом і представниками Донбасу так і не було і, безумовно, підготовка таких законопроектів без врахування думки представників Донбасу навряд чи може йти в руслі виконання Мінських домовленостей", - сказав Пєсков.

Він наполягає на тому, що це - невиконання Мінських домовленостей.

"Москва як гарант Мінських домовленостей, як їх підписант неодноразово і на різних рівнях виказувала свою глибоку заклопотаність у зв'язку з тим, що з боку Києва ці домовленості не виконуються", - заявив він.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Читайте також: "ДНР" та "ЛНР" вимагають не платити пенсії людям у окупованих територіях

Нагадаємо, терористи і окупанти Донбасу вирішили провести місцеві вибори за законами України. Дату призначили на 18 жовтня цього року. Про це заявив ватажок бойовиків у Донецьку Олександр Захарченко.