Звільнений міністр екології Ігор Шевченко має намір взяти участь у виборах мера Києва або Одеси.

Про це він сьогодні повідомив журналістам у Верховній Раді, передає "Українська правда".

Шевченко зазначив, що планує зібрати "політичну команду", яка б змогла взяти участь майбутніх місцевих виборах. Він же може взяти участь у виборах мерів міст.

"Це може бути Одеса, Київ чи якесь інше місто", - відповів екс-міністр на уточнююче запитання про те, мером якого міста він хотів би стати.

Також Шевченко заявив, що має "ще один варіант". Він не виключає, що може піти в "команду Саакашвілі та допомагати йому робити реформи".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Рада відправила у відставку міністра екології Шевченка

Відповідаючи на питання про свого наступника в уряді, він порекомендував обрати Світлану Коломієць, яка наразі виконує обов'язки керівника апарату.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада звільнила міністра екології Ігоря Шевченка, після скандалу з його перельотом із Ніцци на літаку одіозного олігарха Олександра Онищенка.