Колишня очільниця Слов'янська Неллі Штепа заявила про намір балотуватись у мери.

Про це повідомляє кореспондент ТСН.

Про свій намір знову стати мером Слов'янська Штепа заявила на судовому засіданні, яке зараз триває у харківському районному Червонозаводському суді.

"Я маю намір балотуватись у мери, бо крім мене місто нікому не потрібне. Його хочуть тільки зруйнувати та викинути, а я його можу знову зробити "лялечкою", - каже Штепа.

Екс-мер Слов'янська Неллі Штепа перебуває у СІЗО майже рік – з 11 липня 2014 року. Востаннє їй продовжили строк арешту до 17 липня поточного року. Штепу звинувачують у проведенні незаконного соцопитування з питання федералізації, а також у тому, що вона не вжила адекватних дій по звільненню захопленої будівлі міськвідділу міліції.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: Королевську освистали в Слов'янську

В обвинувальному акті також зазначено, що Штепа висловлювала підтримку сепаратистам, не перешкоджала захоплення міськради і дозволила бойовикам "ДНР" зайняти місто, що призвело до окупації Слов'янська з 12 квітня по 5 липня минулого року.

Крім того, за словами прокурорів, Штепа сприяла організації та зміцненню незаконних блокпостів. В обвинувальному акті також зазначено, що за час окупації і бойових дій у Слов'янську загинуло 117 осіб, 198 отримали тілесні ушкодження.