Українське Міністерство закордонних справ висловило категоричний протест проти нових звинувачень Росії проти льотчиці Надії Савченко.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

Окрім раніше висунутих, у незаконному перетині кордону та пособництві у вбивстві двох росіян, Москва додала ще й звинувачення у їхньому вбивстві. Ці закиди проти Савченко українські дипломати назвали безпідставними, безглуздими, сфабрикованими. Також у українському зовнішньому відомстві вважають, що вони порушують Мінські домовленості.

У МЗС наголосили, що слідство повністю проігнорувало докази невинуватості Савченко, які надав захист Надії. Офіційний Київ вимагає від російської сторони припинити судовий фарс та негайно звільнити політичного в'язня.

Читайте також: Савченко напряму звинуватили у вбивстві журналістів

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, Росія перекваліфікувала звинувачення проти Надії Савченко на більш жорсткі. Українську льотчицю, за словами її адвоката Миколи Полозова, обурила перекваліфікація справи проти неї російською стороною. Адвокати Савченко зазначають, що у Росії немає доказів причетності до смерті журналістів немає.