Після загострення конфлікту у Закарпатській області угорські прикордонники підсилюють охорону кордону із Україною, повідомляють "Новини Закарпаття". Крім цього, угорська сторона зменшила прохід українців на свою територію.

"Угорщина посилила охорону кордону з Закарпаттям і зменшила пропуск українців на свою територію. За нашою інформацією, угорські митники почали дуже уважно перевіряти автомобілі, що рухаються на угорську територію. Також встановлені додаткові поліцейські патрулі, які повторно перевіряють авто, які перетнули угорсько-український кордон ", - пише видання.

Читайте також: Опрелюднено відео вчорашньої бойні в Мукачево

За неофіційною версію ця заходи організовуються через небезпечну ситуацію у Мукачеві. Нагадаємо, вчора через стрілянину постраждали близько 10 людей, є одна загибла.

Угорщина, в свою чергу, поки не виступала із офіційними заявами.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще