У Верховній Раді проходить акція на захист Андрія Медведька і Дениса Поліщука, заарештованих за підозрою у вбивстві журналіста Олеся Бузини.

Депутат Ігор Луценко написав на своїй сторінці в Facebook, що народні обранці Володимир Парасюк, Віталій Купрій, Дмитро Добродомов, він і ще кілька нардепів одяглися у футболки, на яких зображені фотографії затриманих з підписом "Свободу патріотам".

"Депутатський флешмоб на підтримку невбивць Бузини - Медведько і Поліщука, які зараз за ґратами", - зазначив він.

Також сьогодні вранці на робочі місця депутатів розмістили листівку з інформацією про безпідставно ув'язнених у справі за Бузині.

Матеріал по темі: Виявлені ДНК-докази проти підозрюваних у вбивстві Олеся Бузини

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що Олеся Бузину вбили 16 квітня в Києві у дворі його будинку.

Двох підозрюваних у безпосередньому виконанні вбивства Бузини Андрія Медведька і Дениса Поліщука затримали 18 червня. 23 червня Поліщук вийшов з ізолятора тимчасового утримання в Києві після внесення за нього застави.