До такого висновку прийшов учасник АТО, громадський активіст Олександр Мединський, аналізуючи відбуваються в останні дні події української політики, повідомляє інформагентство OpenAgency.

За словами Мединського, в Україні розправляються з опозицією, сподіваючись залякати громадянське суспільство - заклики нардепа Парасюка фізично ліквідувати спецпредставника з гуманітарних питань в ТКГ В.Медведчука і судові процеси над опозиційними політиками підтверджують це.

"Заклики до ліквідації кого-небудь - це дикість. Це ніяк не схоже на громадянське європейське суспільство. У цивілізованих країнах слухають будь-яку опозицію, якщо у неї є представництво з народу. Тим більше що вони самі визнають: Медведчук робить велику справу, полонених міняє. Хто ще цим системно займається? У кого ще є зв'язки і в Росії, і в Україні?" - Запитує учасник АТО.

За його інформацією, справа про замах на Медведчука, про який преса писала у 2016 році, до цих пір не розслідується.

"Я не росіянин, я просто російськомовний, Україна - моя батьківщина, моя країна. Я віддав багато свого часу, здоров'я і сил для того, щоб вона була незалежною, а ми могли будувати громадянське суспільство. Щоб ми не ходили на Майдан, а ходили голосувати. Щоб нас не закликали вбивати опозиціонерів", - сказав учасник АТО.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На думку Мединського, "подібні провокації влаштовують не патріоти, а люди, які прагнуть посіяти ненависть і хаос, користуються смутним часом, щоб ловити рибу в каламутній воді".