США відзначили третю річницю з початку анексії Росією українського Криму важливою заявою.

Посольство США в Україні розмістило в Twitter запевнення в тому, що офіційний Вашингтон, як і раніше, підтримує суверенітет України.

"Цього дня, три роки тому, Кримський парламент в Україні було незаконно захоплено силовим шляхом. Сьогодні, коли починається четвертий рік російської окупації Криму, ми, як і раніше, незламні у нашій підтримці єдиної і суверенної України", - такими словами США красномовно показали свою незламність у "кримському питанні".

Як відомо, в кінці лютого 2014 року в Криму російські військові без розпізнавальних знаків на військовій формі, у вигляді так званих зелених чоловічків почали захоплювати українські військові частини і стратегічні об'єкти.
А 16 березня в Криму під дулами автоматів відбувся "референдум" про нібито приєднання Кримського півострова до складу Росії.

Як повідомляв сайт Знай.ua, близько 20 тисяч кримських татар покинули анексований Крим, щоб врятувати свої сім'ї від путінського режиму.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще