Керівник спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький розповів, коли очікує обвинувальний акт проти екс-глави Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Відповідну заяву він зробив у прямому ефірі.

"Я хочу через два місяці побачити обвинувальний акт", - заявив Холодницький.

Він підкреслив, що представники Національної антікорруаціонной прокуратори і САП заявляли до вручення підозри колишньому главі ДФС, що їм достатньо для цього двох місяців. За словами Холодницького, захист Насірова ще може відтягнути це своїми відводами і клопотаннями. Глава САП зазначив, що прокуратура зажадала збільшити суму застави до двох млрд гривень.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", представники Transparency International закликали НАБУ розслідувати приховування наявності британського паспорта у Насірова.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще