Президент Петро Порошенко вніс до Верховної Ради законопроект, який регулює питання отримання іноземного паспорта громадянами України.

Про це сказав представник президента в Раді Артур Герасимов, передає прес-служба президентської фракції.

Згідно з поданим законопроектом, особа, яка добровільно набула громадянство іншої держави, втрачає українське. За словами політика, норма даного закону не поширюватиметься на українців, які проживають в Криму, оскільки там про добровільну відмову від українського паспорта не йшлося.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Національне антикорупційне бюро закликали зайнятися розслідуванням того, що відсторонений керівник ДФС Роман Насіров приховував наявність британського паспорта.

Насіров вніс завідомо неправдиві відомості в офіційні документи і надалі використовував "підробку" для отримання допуску до державної таємниці, вважають в Transparency International.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще