Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко приплів до справи про незаконне збагачення, що на нього завела Спеціальна антикорупційна прокуратура, президента України Петра Порошенка.

Про це він заявив в інтерв'ю "112".

Одіозний політик побачив "таємний сенс" в розслідуванні, що проводить САП. На думку Ляшка, його - "політичного лідера" – намагаються дискредитувати. А партію і зовсім хочуть "загнати в коаліцію", щоб вона голосувала за закон про продаж земель і підвищення пенсійного віку.

А вінцем усіх своїх бід радикал назвав президента, який, за його словами, керує главою САП Назаром Холодницким. Законні дії прокуратури він назвав "брудними методами".


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", істерика Ляшка почалася з підозр САП, пов'язаних з його доходами. Проти політика відкрили справу про незаконне збагачення. А 25 квітня Національне антикорупційне бюро викликало його на допит, де він дозволив собі нецензурно лаятися на детективів і прокурорів. До речі, всі його дії прикриваються мандатом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще