У середу, 29 березня, бельгійський Андерлехт повинен офіційно оголосити про викуп прав на польського нападника київського Динамо Лукаша Теодорчика. До цього форвард виступав у Бельгії на правах оренди.

Раніше президент Динамо Ігор Суркіс заявляв, що Андерлехт повинен вирішити питання про перехід Теодорчика до початку червня. Однак бельгійці поквапилися залагодити цю ситуацію за два місяці до наміченого терміну.

На сьогодні у форварда збірної Польщі запланована зустріч з керівництвом бельгійського клубу, де сторони збираються укласти повноцінну угоду, повідомляє Андерлехт-онлайн.

Зазначимо, що сума договору не розголошується, але раніше були розмови, що Андерлехт може викупити найкращого бомбардира своєї команди нинішнього сезону за чотири мільйони євро.

Динамо офіційно поки не коментує цю інформацію.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв, що бразильський легіонер залишає Динамо після семи років у клубі.