Президент української Прем'єр-ліги Володимир Генінсон в інтерв'ю телеканалу Футбол 1 заявив, що ФК Полтава відмовилася переносити кубковий матч проти донецького Шахтаря на інший стадіон.

"Жахливе поле в Полтаві. Ми написали лист в клуб з проханням про перенесення матчу на стадіон Ворскла ім. Бутовського, але вони відмовилися.

Якщо тільки директор матчу і арбітр визначать, що на цьому полі грати не можна, тоді КДК ФФУ буде знову вирішувати, форс-мажор це чи ні", - сказав Генінсон.

Відзначимо, що поєдинок 1/4 фіналу між Полтавою і Шахтарем запланований на 5 квітня, але його доля досі перебуває під питанням через гнітючий стан газону на стадіоні полтавського клубу.

Нагадаємо, що матч Полтава - Шахтар повинен був відбутися ще в кінці листопада минулого року, але тоді гра була скасована через заледеніння газону.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай.ua анонсував кубковий поєдинок Полтава - Шахтар.