Міністр оброни України Степан Полторак, відвідавши парламент Канади, надихнувся на створення в Україні Зали пам'яті.

Про це міністр повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Міністр відвідав Меморіал миру, що знаходиться у приміщенні канадського парламенту та висловився стосовно того, що в Україні також варто створити щось подібне, зібрати усі відомості про український воїнів, які полягли у боях, куди б могли прийти люди та згадати загиблих.

"У світлому залі знаходяться книги Пам'яті, в які внесені дані про всіх загиблих у військових конфліктах військовослужбовців", - написав міністр.

Також міністр додав, що навіть знає, де краще створити цю залу.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я хочу, щоб таке місце було і у нас, в Україні. Планую в майбутньому створити такий Зал Пам'яті, куди б могли прийти українці і згадати тих хто загинув в боях за Незалежність країни. І вже визначено місце, де буде такий зал Зал Пам'яті ", - зазначив Полторак.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", 3 квітня Україна та Канада підписали угоду про про співпрацю в оборонній сфері.