Міністр оборони Степан Полторак відправив комісію на Чугуївський полігон, щоб перевірити, в яких умовах там містяться бійці 54-ї бригади ЗСУ.

Про це він написав у Facebook.

"Дав вказівку відповідальним посадовим особам в найкоротші терміни усунути всі недоліки", - написав чиновник в повідомленні. Також він пообіцяв притягнути до відповідальності всіх винуватців ситуації, що склалася.

Нагадаємо, раніше волонтер Юрій Місягін повідомив у соціальній мережі , що на Чугуївському полігоні, куди прибули солдати АТО, немає кранів на умивальниках. При цьому намети були повністю обладнані.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Полторак розповів, коли Канаді доведеться воювати проти Росії. За його словами, у російського диктатора Володимира Путіна апетити просто величезні, і якщо він доб'ється своїх цілей в Україні, то не варто розраховувати, що наступ закінчиться: Путін піде далі підтверджувати ім'я "великого завойовника".

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще