На 78-му році життя помер легендарний американський актор Майкл Паркс. Про смерть зірки повідомив письменник Кевін Сміт, який багато років був його другом.

Про це він написав у своєму мікроблозі Twitter.

Паркс народився в багатодітній родині, і перш, ніж стати актором, збирав фрукти, рив канави, був водієм вантажівки і гасив лісові пожежі.

Уперше на екрані чоловік дебютував у 1960 році. Спочатку грав у телесеріалах, потім прийшла черга і великого кіно. Всесвітню славу актору принесла роль шерифа Ерла Макгроу у фільмах Квентіна Тарантіно та Роберта Родрігеса "Від заходу до світанку", "Вбити Білла. Фільм 1", "Доказ смерті", "Планета страху".

Останній фільм за участю Паркса, "Джанго звільнений", вийшов у 2012 році.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Крім кіно, ця людина відома і своєю музикою. В кінці 60-их – початку 70-их років він записав кілька альбомів у стилі кантрі, блюз, джаз.

Був тричі одружений. Син від останнього шлюбу Джеймс Паркс також став актором.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua”, у лютому помер зірка серіалу "Твін Пікс" Уоррен Фрост.