Сьогодні, 30 квітня, на 82-0м році життя помер відомий український поет Борис Олійник.

Про це в Facebook написав журналіст Михайло Маслій. "30 квітня о 11:00 45 хвилин на 82-му році життя після важкої і тривалої хвороби помер легендарний український поет Борис Олійник... Царство Небесне... Коли він сформулював своє життєве і творче кредо: "Писати, як живеш, а жити, як пишеш", - йдеться в повідомленні.

За більш ніж півстолітню кар'єру Олійник брав активну участь в політичному і громадському житті України. У 2006 році він брав участь у круглому столі з приводу Універсалу національної єдності.

Його авторству належать понад 40 книг поезії та публіцистики. Вони видавалися у всіх країнах колишнього Радянського Союзу. Роботи Олійника перекладені багатьма мовами світу.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що з'явилися подробиці загибелі 34-річного актора Казимира Лиски, відомого за ролями в російських "Інтерн", "Іван Грозний".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще