В Україну з офіційним візитом прибуде заступник помічника держсекретаря США з військово-політичних питань Тіна Кайданов. Зустріч запланована на 23-29 квітня.

Про це повідомляє прес-служба американського зовнішньополітичного відомства. Крім України, у її в планах відвідати Німеччину, Естонію і Україну.

"В Естонії і в Україні посол Кайданов зустрінеться з цивільними і військовими офіційними особами для обговорення широкого кола військово-політичних питань, включаючи регіональні стратегічні пріоритети, сприяння в сфері безпеки, військова співпраця і пов'язані з цим питання", - пояснили в зовнішньополітичному відомстві мету візиту представника Держдепартаменту.

Кайданов має намір зустрітися в Німеччині з представниками Європейського командування США і іншими американськими чиновниками. Головною темою їхніх переговорів буде зміцнення сил країн-союзників по НАТО.

Обговорювати також будуть плани по боротьбі з терористичною організацією "Ісламська держава" і бойовиками в Афганістані.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що санкції щодо Росії будуть діяти до повного виконання пунктів Мінських домовленостей.