Колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов розповів про страхи президента Росії Володимира Путіна.

У коментарі виданню "Гордон", Пономарьов висловив думку, що у Путіна конспірологічний підхід до навколишнього простору, а боротьбу з корупцією він сприймає, як протистояння своєму режиму.

"Мені здається, теза Путіна про корупцію, яка "призводить до майданів" – це обмовка за Фрейдом. Він показав, чого боїться", - вважає екс-депутат.

Він також назвав тривожним дзвінком для Росії той факт, що влада саме таким чином ставиться до антикорупційної діяльності. На думку Пономарьова, країна ще сильніше буде занурюватись у корупцію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські слідчі хочуть допитати Пономарьова по справі щодо вбивства у Києві колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова, адже вважають його ключовим свідком.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще