Одну з популяцій рідкісного індокитайського тигра побачили у національному парку в Таїланді.

Відео цих загадкових тварин показали в YouTube.

Нова популяція складається з десятка особин. На сьогодні відомо про 250 тигрів цього виду і, за словами спеціалістів, популяція знаходиться під загрозою вимирання, до цього також приклали свою руку браконьєри.

"Ця новина - не що інше, як диво", - поділився враженнями про знайдених тигрів директор організації із захисту тварин Джон Гудрич.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

За словами представника організації "Freeland and Panthera", до цієї знахідки було відомо лише про одну популяцію тварин.

"Посилення антибраконьєрських патрулів і дії правоохоронних органів зіграли вирішальну роль в збереженні популяції тигра шляхом забезпечення безпечного середовища для їх розмноження", - додали працівники національного парку.

За останні сто років чисельність усіх тигрів на планеті знизилась зі ста тисяч до всього 3 900 особин.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", на півночі Австралії виявили рідкісну тварину, схожу на тасманійського тигра, якого вважали зниклим з лиця Землі.